Една от големите звезди на Холивуд Морган Фрийман също бе обвинен в сексуален тормоз. Така 80-годишният актьор се превръща в поредното голямо име от кино индустрията, който става жертва на подобни обвинения.

CNN представи гледната точка на млада жена, която е работила като асистент по продукцията на снимачната площадка на филма Going In Style от 2015 година. Според нейната версия, носителят на "Оскар" я е докосвал множество пъти по неприемлив начин и непрекъснато е правил неудобни коментари по отношение на тялото ѝ.

"Той постоянно се опитваше да повдигне полата ми, питайки ме дали нося бельо", цитирана бе въпросната жена. Тя разкрива, друг от актьорите в продукцията Алън Аркин е призовал Фрийман да спре с действията си, но това единствено го е ядосало.

От CNN добавят, че те разполагат с признанията на не малко хора, които показват, че поведението на Морган Фрийман е било обичайно и при заснемането на други филми.

Жена, която е била част от екипа на продукцията Now You See Me от 2012 година заявява, че Фрийман е осъществил сексуален тормоз над нея и асистентката ѝ. Повече от един път. Едно от любимите неща на актьора е било да прави неуместни коментари по отношение на телата им. Стигнало се е дотам, че жените на снимачната площадка са се обличали по-скромно, когато са знаели, че Фрийман ще бъде наоколо.

Достатъчно показателно е, че когато от CNN са се свързали с хора, които са работили заедно с актьора, те от самото начало са се досещали, че става дума именно за него.

На този етап представителите на 80-годишния актьор оставят случая без коментар.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар