Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - как изглежда на различните платформи


Излязлата съвсем наскоро Metal Gear Solid V: The Phantom Pain е последната игра от легендарната поредица и своеобразна лебедова песен на Хидео Коджима за Konami.

Геймката се появи на бял свят на 1 септември, като шедьовърът на Коджима е достъпен на множество платформи - PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 и Xbox 360.

Играта вече получи позитивни ревюта от някои от най-авторитетните медии в областта на гейминга, като появата й на пазара е несъмнено сред водещите събития в света на видео игрите за 2015 година.

Излизането на Metal Gear Solid V: The Phantom Pain бе съпътствано и от сериозни сътресения в света на японския гейминг, след като през март легендарният автор на поредицата Хидео Коджима и неговото студио Kojima Productions бяха отстранени от Konami. В резултат на раздялата, името на Коджима дори бе премахнато от обложката на играта.

И докато The Phantom Pain продължава да се радва на положителни отзиви от страна на критици и фенове, предлагаме ви любопитно видео, което ни показва как изглежда играта на различните платформи. С любезното съдействие на Gamespot.

Константин Симидчийски
Константин Симидчийски

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни