BioWare представиха на тазгодишните Game Awards първи геймплей трейлър на дългоочакваното им заглавие Mass Effect: Andromeda - четвърта серия от една от най-обичаните sci-fi поредици в историята на гейминга.

Заглавието е насрочено за месец март 2017 година, а преди броени часове геймърите бяха зарадвани с епичен геймплей трейлър в 4K. Самите дивелъпъри наричат Mass Effect: Andromeda "RPG от следващо поколение", като предстои да видим, дали амбициите им ще се окажат с почва под краката.

Геймплей видеото е с дължина от около пет минути, като то показва не малко от това, което прави заглавието очаквано с подобен нескрит интерес. Действието се развива в отворен свят в галактиката, а главният герой Pathfinder, познат като Ryder, трябва да открие сам своя път към успеха. Не е никак изненадващо, че опасността наднича от всеки ъгъл.

Но вижте и самия трейлър, за да добиете повече представа за новото заглавие на BioWare:

Аарин Флин от BioWare представи лично геймплей трейлъра, извинявайки се на феновете, че чак сега заглавието е готово да види бял свят. "Правенето на игри е много, много трудно", заяви Флин.

Представяйки видео сегмента, гласът зад кадър казва: "Вие сте Pathfinder: отчасти изследовател, отчасти войник. Вашата работа е да намерите нов дом на човечеството. Ресурсите са ограничени, планетите са опасни или напълно необитаеми".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар