Магическа сватба в стил "Хари Потър"


- After all this time?

- Always...


Изминаха 18 години от първата публикувана книга за Хари Потър. Някои от нас имаха щастието да израснат с вълшебната поредица - да чакат година след година написването на нов роман, превода му на български, появата му по рафтовете на книжарниците. Други откриха магията по-късно, но това им донесе привилегията на един дъх да попият сагата, без да губят време в чудене как ли Роулинг ще продължи историята.

Феновете от първата Потър-генерация вече пораснахме. И макар да продължаваме да сме част от Potterheads, вече имаме свои животи, които не включват изцяло магическия свят на британската писателка. Или пък не...

Ако веднъж сте се запалили по поредицата, това ви остава за цял живот. А настоящият материал е нагледно доказателство за това.

Сватби в стил "Хари Потър". Отдавна не е новост събитието да преминава под някаква тема, но точно тази е едно от най-гениалните хрумвания, които сме виждали. Всичко - от поканите до тортата - включва ключови моменти, цитати, герои и какво ли още не от романите.

Всъщност идеята изобщо не звучи като нещо, което е сложно за осъществяване. Нужна е само малко фантазия. И добри познания за света на "момчето, което оживя".

 

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни