Само преди броени дни една от сензациите на съвременната R&B музика Франк Оушън издаде своя втори студиен албум, носещ името Blonde. Проектът включа 17 нови парчета на родения в Калифорния изпълнител, като за отрицателно време албумът си заслужи някои прекрасни отзиви от страна на критиците. Популярният британски журналист Тим Джонзи (NME, Vice, Dazed and Confused, The Guardian) дори описа Blonde като "един от най-интригуващите и противоречиви записи на всички времена".

Сериозен отзвук новият албум на Франк Оушън предизвика и в онлайн пространството, като е почти невъзможно да използвате някоя от големите социални мрежи и да не сте попаднали на поне нещо, свързано по някакъв начин с втория студиен проект на талантливия американец.

А ако някога сте се чудили, какво музикално вдъхновение стои зад енигматичната натура на Франк, силно прозираща и чрез собствената му музика, която определено не е предазначена за масовия вкус, предлагаме ви и плейлист с някои от неговите любими парчета. От Дона Съмър до Джими Хендрикс, Франк Синатра, Ник Кейв, Нина Симон и The Beatles - музикалните рецептори на Франк Оушън определено не търпят посредствен саунд.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар