Одрал му е кожата. Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има същинско свое мини копие в лицето на своя първороден син Кристиано-младши. А сега двамата участваха и в съвместна фотосесия за новата модна линия за деца на португалския футболист - CR7 JUNIOR.

Кристиано

CR7 JUNIOR е част от бранда на Кристиано Роналдо - CR7, като в случая носителят на "Златната топка" използва собствения си син за модел на колекцията. Двамата заснеха съвместна фотосесия, облечени в денима на бранда, а списание People ни предоставя ексклузивни изображения от нея.

Кристиано

В интервю за People Кристиано споделя, че неговият син вече започва да развива афинитет към хубавите дрехи и качествената мода. Нещо, което вероятно доста го радва. Той добавя, че първата колекция на CR7 JUNIOR е създадена с мисъл за активността на децата и с мисия да е достатъчно удобна, за да могат те да тичат и да си играят свободно.

Кристиано младши

Кристиано-младши е едно от трите деца на Кристианo Роналдо. Прочутият футболист е татко и на близнаците Матео и Ева Мария. Освен това, той чака и четвърто дете от бременната си половинка Джорджина Родригес.

Кристиано

И през тази година Кристианo е основен фаворит за най-ценното индивидуално отличие във футбола - "Златната топка" на "Франс Футбол". Призът ще бъде връчен на церемония през следващия се месец, като се очаква португалецът да го спечели за пети път в кариерата си.

Кристиано младши

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар