Ако сте геймър със силно развито чувство на носталгия, то вероятно името Max Payne ви говори много. Не говорим за последната част от трилогията - Max Payne 3, която можем да открием и на PlayStation 3 платформа, а за нейните предшественици. Които, някакси, все още смятаме, че представят в най-пълна и съвършена форма усещането да играеш Max Payne.

За вас, драги носталгични геймъри, имаме добра новина.

Утре на своите PlayStation 4 конзоли ще можете да откриете нова версия на PS2 класиката. Новината вече бе потвърдена от Европейския блог на PlayStation, като на този етап не знаем, какво точно ще можем да открием във версията на Max Payne, която ще бъде достъпна на PS4 платформа. Съдейки обаче по предишни емулации, които сме видели, би трябвало да очакваме подобрена резолюция на играта и по-чисти текстури. А, да - вероятно и трофеи! Това поне твърдят от Exophase, според които емулираната версия на Max Payne за PS4 ще съдържа и 12 трофея, към които можете да се стремите.

Ако случайно сте от хората, които никога не са имали късмета да изиграят първите две игри от Max Payne трилогията, то горещо ви препоръчваме да го направите. Да, вярно е - двете игри вероятно ще ви се сторят доста архаични, имайки предвид модерните стандарти на гейминг индустрията, но изживяването определено си заслужава.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар