"Крадецът на праскови" оживява на сцената на Драматичен театър "Гео Милев"


"Крадецът на праскови" - една творба, която няма нужда от представяне пред българската публика. Или поне се надяваме, че е така!

Война... Мизерия, глад, болести, омраза, корупция, смърт. Човешкият живот – по-евтин от шепа грозде или праскови...

Любовта... Недоизживяната! Прекъсната в най-силния момент, когато е чиста и красива, преди да се превърне в най-обикновена изневяра. На фона на безбройните жертви от войната, болестите и глада, чия смърт се помни? Тази, в името на любовта, на жената на полковника. Тази любов е оставила диря в годините. Тя е като малко камъче, хвърлено във водата, направило кръгове, големи колкото цял град...

Любовта придава смисъл на страданието, възражда и възвисява човешкия дух!

Вечното произведение на Емилиян Станев "Крадецът на праскови" оживява отново на сцената на Драматичен театър "Гео Милев" в Стара Загора.

Сценичният вариант и постановката са дело на Светла Тодорова, сценографията и костюмите - на Теодора Лазарова и Пенка Иванова, музиката – на Георги Генов, хореографията – на Ромина Славова.

В ролите пък ще видим Миленка Сотирова, Тодор Тодоров, Илчо Димитров, Стефан Борисов, Диана Найденова.

Първото представление на "Крадецът на праскови" ще бъде изиграно днес от 19:00 часа, а следващите постановки са насрочени за 4, 18 и 30 ноември. Съветваме ви да ги посетите, защото сме сигурни, че ще си струват!

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни