Имаме ли право на "Умопомрачение" в любовта?


Любов. Брак. Десетки години заедно. И тръпка, която от ден на ден отслабва все повече. Къде отиде жената, в която се влюбих преди повече от 20 години? Мъжът, на когото обещах да бъдем заедно в болест и радост, същият ли е? Изпадам в умопомрачение...

Майлс (в ролята: Асен Блатечки) се влюбва в много по-млада от него жена, заради която изоставя съпругата си Кейт (в ролята: Койна Русева). Ежедневието му се променя главоломно и той сякаш започва нов живот - такъв, какъвто трябва да бъде последният според представите на новата половинка до него. Но това животът на Майлс ли е, или той просто отчаяно се вкопчва в идеята за новото си Аз?

Нещата често не са такива, каквито изглеждат. И това, че днес си с жена наполовина на твоята възраст, не означава, че двамата ще останете заедно завинаги. И Майлс научава всичко това по трудния начин.

Разбрал, че е изпаднал в умопомрачение, той вижда бившата си съпруга Кейт с нови очи и е готов на всичко, да спечели любовта ѝ отново. Но животът не свършва с развода и очарователната блондинка е разбрала това навреме. Тя е продължила напред с Дърк (в ролята: Никола Парашкевов), който е... наполовина на нейната възраст. С камъните на Майлс по неговата глава.

И докато двамата възрастни си играят на котка и мишка, въвличайки в това половинките, които могат да им бъдат деца, бракът на собственото им дете Сюзан (в ролята: Никол Карабинова) е пред разпад. А в същото време бизнес партньорът на Майлс (в ролята: Стефан Иванов) крои схеми, които определено не му мислят доброто.

"Умопомрачение" е комедия за изборите в любовта, които правим - на трезва, но и на пияна глава. Дали пияни от отлежало марково уиски, или от любов - няма голямо значение. За осъзнатите грешки и болезнената истина, че "по-добре късно, отколкото никога" невинаги работи - просто защото понякога късното е прекалено късно.

Комедията на театрална къща "Вива Арте" деликатно намеква на мъжете, че често най-доброто за тях е под носа им, а те са слепи да го видят. И когато го изгубят, изведнъж зрението им се подобрява с няколко диоптъра, но вече няма значение.

"Умопомрачение" показва на дамите, че трябва да се научат да ценят себе си и да не се самоопределят спрямо нечие мъжко възприятие. Защото, когато една жена се чувства достатъчно самоуверена, няма значение дали е на 20, 50, или 70 години - във всички тези възрасти тя ще съумява да предизвиква и да респектира мъжете, благодарение на това, че просто се обича такава, каквато е.

Ако искате да поразсъждавате за Марс и Венера, както и да се посмеете с едно съвременно (бивше) семейство - "Умопомрачение" е точно за вас.

Тук можете да следите кога и къде ще се играе комедийната постановка.

Снимки: Игнат Дяволов

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни