Котките са господарите на интернет. Те са господарите и на домовете, в които живеят. Всеки, който някога поне веднъж е имал котка, може да потвърди верността на това твърдение. А ако питате нас, котките са и господарите на живота изобщо. Древните египтяни също са го вярвали. И можем да се обзаложим, че са имали огромен брой татуировки с котки.

А ако не са, поне сме сигурни, че хиляди хора в днешно време избират да си татуират именно котка. Или поне някакъв котешки мотив. Често и по доста минималистичен начин.

Винаги интересните хора от Bored Panda са подбрали някои изключителни татуировки с котешки мотиви. Ако случайно си търсите идея в тази насока, съветваме ви да хвърлите едно око. Може и да попаднете на това, което търсите. А вашата котка да ви кимне с нотка на одобрение, когато види резултата. В крайна сметка, не търсим ли всички ние именно това? Одобрението на нашите котки?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар