Котката Локи - това е животинка, която със сигурност ще ви стресне, ако я видите отблизо.

Свикнали сме котките да са чаровни, гальовни и прекрасни същества, но понякога природата си прави шеги, които трудно можем да разберем.

Силен пример за подобна маневра от страна на небесните сили е котето вампир Локи, което вероятно е и най-страшно изглеждащият представител на своя вид на планетата.

Котка или вампир? Трудно е да се определи

Локи вече е нещо като сензация в света на социалните мрежи, а причина за това са двете предни зъбчета на животинката, които реално я правят да изглежда като същински вампир. Другият вариант е наистина да е вампир, а ние да не го знаем, което вече е наистина опасно за нас.

По принцип не ни е страх от котки, но специално пред Локи сме склонни да сведем глава и да се опитаме да преминем незабелязано. И ще остава да се надяваме, че тя не ни е фиксирала, защото не сме напълно сигурни какво може да ни се случи.

vampire-angry-cat-loki-9

vampire-angry-cat-loki-10

vampire-angry-cat-loki-13

vampire-angry-cat-loki-14

vampire-angry-cat-loki-18

vampire-angry-cat-loki-19

vampire-angry-cat-loki-21

vampire-angry-cat-loki-22

vampire-angry-cat-loki-23

vampire-angry-cat-loki-25

vampire-angry-cat-loki-29

vampire-angry-cat-loki-31

vampire-angry-cat-loki-33

vampire-angry-cat-loki-37

"Ко да играя", както казва Драго Сафрона. Ако на света има котка, която някога е убила човек, може би точно тази тук е "звездата". А вие какво мислите за Локи? Споделете ни в коментарите!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар