Добри ли сте на FIFA 17? Искате ли не само да изпробвате уменията си срещу други добри играчи, но и да спечелите пари от това, което можете да покажете?  PlayStation турнири ви предоставят този шанс тази събота, както го правят неизменно от години насам.

От няколко месеца хората от Playstation турнири организират надпревари по FIFA със съдействието на спортен бар "Академията" и спортен бар "Ефбет Люлин". На едното място играят всички хора под 18 години, а на другото - тези над тази определена възраст.

В последствие най-добрите четирима играчи под 18 години се изправят срещу най-добрите над 18, а след двойна елиминация се определят и най-добрите в надпреварата.

Турнирите печелят доверието на феновете на FIFA и това си личи от постоянния увеличаващ се поток от участници. В последните два турнира дойдоха съответно над 90 души.

Очакванията за турнира на 17 декември са още по-големи, защото този път иа осигурени и два основни спонсора - чипсовете Lays и енергийните напитки Black Energy, които ще гарантират награден фонд от 500 лева. Към тях ще бъде прибавен и процент от входните такси за турнира (10 лева на човек) и се очаква да бъде сглобен още по-голям награден фонд. Определено там ще видим най-добрите играчи в София, като в последните турнири идват и много добри състезатели от провинцията.

За феновете на FIFA в големите градове се очакват много изненади. Организаторите обмислят да ги зарадват с поредица от турнири във Варна и Пловдив, като след това на всеки няколко месеца ще бъдат организирани и сбирки на Топ 8 от всички големи градове.

Посетете събитието във Facebook на този линк.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар