Коледа с ИКЕА

ИКЕА ни подготвя за зимния сезон с тазгодишната си празнична колекция, която изобилства от всичко необходимо, за да оживее магията на Коледа във всеки дом. Сред зимните артикули всеки може да открие ефектна коледна декорация, опаковъчна хартия, както и вкусни лакомства и аксесоари.

Колекцията VINTER разполага с всичко, което ни е нужно, за да се потопим в празнично настроение - от осветление, кутии за подаръци и опаковки до дървени декорации, цветя и дори коледни дръвчета. Съдовете за печене на сладкиши, разкошните прибори за хранене и меките текстилни изделия допълват идеално празничната картина.

Тази година ИКЕА си партнира с дизайнерката Беа Зенфелд, която ни отвежда отвъд границите на традиционното. Дизайнерската колекция е изработена ръчно и съчетава в себе си огромна доза артистичност, оригиналност и същевременно носи приказния коледен дух. Колекцията предлага и разкошни сребристи и златисти елементи, коледни венци и нежни хартиени рози, а нестандартната опаковъчна хартия ще завърши цялостния облик на всеки подарък.

Една от радостите на зимата е възможността да добавим малко забавление и блясък у дома. Колекцията VINTER е изпълнена с приказни елементи, всеки един от които е достъпен начин да създадем празнично настроение във всяко кътче на жилището си.

За нетърпеливите ентусиасти, за които Коледа започва още от ноември, празничните артикули вече се намират на уебсайта на ИКЕА. Всеки може да избира измежду разнообразието от меки възглавници, красиви подноси, изящни чаши, нестандартни коледни дървета и много, много други аксесоари за празничното настроение.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни