В опит да се даде отговор на най-честите питания, които си задават много от активните читатели днес, се ражда идеята за Книжко. Иновативното българско приложение за покупко-продажба на книги втора ръка ще стартира през есента, споделят разработчиците на приложението в официалния си сайт

Книжко предлага редица функционалности и удобства, с които със сигурност ще привлече читателската общност у нас. Новото приложение за книги има амбициите да създаде изцяло нова литературна общност - с възможността различните заглавия да бъдат оценявани и коментирани от потребителите, Книжко със сигурност ще заинтригува запалените читатели.

Удобства както за купувачите, така и за продавачите отличават книжното приложение от останалите платформи за покупко-продажба на вещи втора ръка. Книжко събира на едно място и групира всички обяви за книги с едно заглавие. По този начин, когато потребителят търси дадено четиво, от наличната база данни с обяви за книги на приложението се зареждат всички с търсеното заглавие. Всички те са с различни отличителни характеристики по отношение степента им на износване, съответно и с различни цени, за да изберете най-изгодната за вас оферта.

За продавачите пък разработчиците са се погрижили да интегрират богата база данни от книги, която позволява при сканиране QR кода на книгата, която искат да пуснат за продажба, приложението автоматично да попълва заглавие, автор, година на издаване. Продавачът попълва само данни като цена, отличителни характеристики и публикува обявата си бързо, лесно и безпроблемно. 

Книжко може да ви известява, подобно на повечето приложения, които ползвате на смартфона си. Когато търсете заглавие, което все още не е налично в базата данни с обяви на приложението, вие получавате известие веднага, когато същото бъде качено за продажба от някой потребител. 

Приложението със сигурност ще се превърне в доверен помощник на редовните читатели, тъй като там бързо ще намерят отговори на най-често задаваните въпроси от тях: Коя да бъде следващата книга, която ще чета? Какво да правя с всички книги, които вече имам? Къде мога да намеря търсената от мен книга на най-добра цена? и много други. В случай че вече се заинтригувахте и искате да научите първи за наличието на приложението в двете големи платформи - Google Play и App Store, запишете се за информационния бюлетин на http://knijko.bg

Автор

Литературата и книгите са моят безценен източник на вдъхновение, а писането е моята страст. Поради тази причина избрах пътя на журналистиката. Споделям всичко, което ме заинтригува в живота около мен. Но безспорно книгите и литературата са темите, от които се вълнувам най-много.

Напишете коментар