"Ключът на Блекторн" или началото на нова фентъзи поредица


Неговото име е Кевин Сендс, а с "Ключът на Блекторн" се поставя началото и на нова фентъзи поредица, която ще зарадва почитателите на популярния литературен жанр.

Първата книга от поредицата ще достигне до българските читатели, благодарение на издателство ЕГМОНТ, а "Ключът на Блекторн" ще ви пренесе във времената на Великобритания от XVII век. Авторът обещава загадки, мистерии, хумор, екшън и приключения, които ще ви приковат към 312-те страници на първия роман от сериите.


"Ключът на Блекторн" ще ви разкрие свят на тайно общество, отвари и експлозии. Ще срещнете загадки, които трябва да бъдат разкрити, и една ужасяваща тайна, която може да преобърне света. Запознайте се с 14-годишния Кристофър Роу - чирак на майстор Бенедикт Блекторн, който се учи да разгадава сложни кодове и пъзели, и да превръща прости съставки в мощни отвари, лекарства и оръжия. Е, с по една-две експлозии в процеса на работа.

"Не казвай на никого", гласи мистериозно съобщение, което Кристофър получава и което рязко нарушава относително спокойното му ежедневие. Същевременно мистериозен култ започва да преследва лондонските аптекари, а следите на убийствата водят все към магазина на Блекторн. Кристофър се впуска в разплитане на случаите заедно с най-добрия си приятел. Времето му обаче бързо изтича и той трябва да използва всяко свое умение, за да открие ключа към ужасяваща тайна – толкова могъща, че би могла да разкъса света на две.

Любопитното около Кевин Сендс е, че той е магистър по теоретична физика. Работи като изследовател, бизнес консултант, професионален покер играч, гимназиален учител по математика и физика и телевизионен журналист, преди да се завърне към първата си любов – писането. "Ключът на Блекторн" e дебютният му роман за деца.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни