Любов като на кино – нещо, за което сигурно всеки от нас е мечтал поне за малко. Всички сме чували невероятни истории за звездната любов от пръв поглед, започнала на снимачната площадка на даден филм. Това, разбира се, не прави връзката по-лесна и не са много двойките, които успяват да се задържат заедно и в живота.

 

Може би най-известната такава двойка е тази на Брад Пит и Анджелина Джоли. Описвани на много места като „десетки” по скалата от 1 до 10, и двамата поотделно представляват партньор-мечта за голяма част от заклетите си фенове. Те се срещат през 2004 година, докато работят върху снимките на филма „Мистър и Мисис Смит” и там пламват първите искри на тяхната любов. Към днешна дата имат общо шест деца заедно, три от които осиновени. Въпреки слуховете за развод, двойката продължава да е заедно.

Пенелопе Крус и Хавиер Бардем, често наричани „испанските Брад Пит и Анджелина Джоли”, се женят сравнително в късна възраст - тя е на 36, той - на 41. Двамата слънчеви испанци сигурно са имали възможност неведнъж да се засекат по улиците на Мадрид, и двамата са играли във филмите на Педро Алмодовар, после се снимат в Холивуд и даже се запознават 15 години преди момента, в който накрая се откриват. Съдбата отново ги среща през 2008 година, когато двамата влизат в образите на страстна съпружеска двойка във филма на Уди Алън "Вики, Кристина, Барселона". Говори се, че отношенията между актьорите се превръщат от колегиални в любовни още на снимачната площадка. Те се радват на щастлив брак и две деца.

Друга известна холивудска двойка са Мила Кунис и Аштън Къчър. Те се запознават през 1998 г., но отношенията им прерастват в романтични чак през 2012 година след края на връзката на Мила Кунис с Макколи Кълкин и развода на Аштън Къчър с Деми Мур. Дъщеря им Уайът Елизабет се ражда на 1 октомври 2014 година. През 2015 година те се женят тайно със семпло тържество в тесен семеен кръг.

Рейчъл Билсън, останала в сърцата на много от децата на 80-те и 90-те като Самър от „Ориндж каунти – квартала на богатите”, среща Хейдън Кристенсен ( отлично го познаваме като Анакин Скайуокър от „Междузвездни войни”) през 2007 година на снимачната площадка на „Телепорт". Двамата имат дъщеря, родена през октомври 2014 година.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са друга известна звездна двойка. Те се женят през септември 2012 година, а две години по-късно се ражда и първото им дете. Двамата се запознават на снимачната площадка на филма „Зеленият фенер".

Не на всеки от нас е отредено да бъде актьор, но пък всеки от нас може да изживее своята звездна любов. Къде да намерим своя Брад Пит или своята Анджелина Джоли? Съдбата е разнолика и може да ни срещне по най-разнообразни начини с бъдещата ни половинка, но ако искаме да имаме звездно запознанство като на кино, това може да се случи, ако участваме в организираното от Club R парти "Hollywood". Вече са десетки двойките, чието запознанство е стартирало на подобно парти. Звездното събитие ще се състои на 14 април от 20:00 ч. в столичния клуб „Грамофон”. За 39-и пореден път организаторите ще съберат над 200 необвръзани, които като на кино ще се запознават и забавляват. Дрескодът е черен и елегантен, а спазилите го не само ще се впишат по-добре в атмосферата, но и ще заплатят по-ниската цена на билета.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар