Анджелина Джоли и Брад Пит са една от най-популярните холивудски двойки, като едва ли има нещо ново, което можете да научите за тях.

Всъщност, не. Почакайте. Има. Може би не знаете, но една от големите страсти на Брад Пит е фотографията. А когато жена като Анджелина Джоли изпълнява ролята на твоя половинка, как изобщо би могъл да намериш по-добър модел за обектива си?

1

Фотографиите на Анджелина Джоли в този материал са заснети лично от Брад Пит, като част от материала за звездната двойка на W Magazine отпреди няколко години. Подозираме обаче, че някои от вас, ако не повечето, не са ги виждали, поради което най-любезно връщаме времето малко назад.

3

Самата Анджелина говори открито за хобито на своя съпруг: "Обичам фотографията на Брад. Някои хора търсят най-лесния път до хобито си, но Брад е човек, който наистина изследва камерата си. Той разбира цялата наука зад снимането и е много критичен към работата си".

4

Идеята Брад Пит да заснеме съпругата си се ражда в главата на криейтив директора на W Magazine Денис Фрийдман, който е наясно с обичта на актьора към фотографията. Фрийдман се свързва с Пит и му отправя предложението да застане зад обектива.

5

Самият Фрийдман в последствие признава, че е останал леко изненадан от факта, че Брад Пит лесно се съгласява да влезе в ролята на фотограф.

6

Снимките са заснети в имението на звездната двойка във Франция, а Брад настоява да направи фотографиите с определен модел ленти на Kodak, които по време си не се произвеждат от вече четири години. За щастие, налични ленти са открити в eBay, които в последствие са изпратени на Пит във Франция.

7

Седмица по-късно обаче се стига до нов проблем. Пит заявява, че има нужда от още лента. Първоначалният източник вече не разполага с такава, поради което се стига дотам, че лентата се набява чак от далечен Израел.

8

Да, фотографиите на Брад Пит може би не са най-професионалните такива, но едва ли и някой го е очаквал от него. Въпросът е там, че надали от W Magazine са можели да постигнат "по-личен" досег до звездното семейство, ако зад обектива не е бил самият Пит. В крайна сметка, актьорът е снимал съпругата си така, както самият той я вижда.

9

"Знаех, че Брад има око за тези неща и е много критичен към себе си, но не очаквах да видя толкова красиви и интимни снимки на Анджелина и децата", споделя отново Денис Фрийдман.

10

Ние сме напълно съгласни. А вие?

11

12

13

14

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар