Киану Рийвс се присъединява към сериал на Скорсезе и Ди Каприо


"Дяволът в белия град" е сериал по действителен случай, адаптация по книгата на Ерик Ларсън от 2003 г. Произведението става бестселър и през 2004 г. печели наградата "Едгар" в категорията "Криминален роман с най-добра фактология". През 2010 г. Леонардо Ди Каприо купува правата ѝ за екранизиране.

Deadline съобщава, че Киану Рийвс преговаря за роля в предстоящия сериал по "Дяволът в белия град" на Hulu. Ако двете страни постигнат разбирателство, това ще е първата голяма роля в теливизионен сериал на Рийвс. Книгата на Ерик Ларсън разказва за история по действителен случай на двама мъже, единият от които работи като архитект, а другият е сериен убиец. Техните съдби се свързват чрез Световното изложение в Чикаго през 1893 г. Ерик Ларсън е автор на пет национални бестселъра: Dead Wake, In the Garden of Beasts, Thunderstruck, The Devil in the White City и Isaac's Storm, от които са продадени общо над девет милиона копия.

Главните герои в тази творба са Даниел Х. Бърнам, който иска да остави огромна следа в света, с която да бъде запомнен и Хенри Х. Холмс - красив и хитър лекар. Лекар, който създава свой "дворец на убийствата" на територията на изложението. Съоръжението е създадено с целта да прелъстява млади жени, които биват измъчвани и осакатявани. Сериалът отвежда зрителите на разходка в света на убийствата, романтиката и мистериите

Този проект съществува още от 2010 г., когато Леонардо Ди Каприо купуа правата на книгата "Дяволът в белия град". През 2019 г. стрийминт платформата Hulu поема проекта и решава да го разработи като високо бюджетен сериал. Hulu споменава за участието на Ди Каприо и Скорсезе като изпълнителни продуценти, заедно с Рик Йорн, Сам Шоу, Дженифър Дейвисън и Стейси Шър. Първите два епизода на минисериала ще са режисирани от Тод Шър.

Последната роля на Киану Рийвс беше в "Матрицата: Възкресение", където той отново влиза в образа на Нео. Предстои премиерата и на новия филм от поредицата за Джон Уик, който ще се излъчи през 2023 г.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни