Месец февруари продължи само 28 дни, но това ни даде 28 дневни възможности да изгледаме още куп интересни филми и сериали в Netflix. Най-голямата стрийминг платформа продължава да ни радва с ново съдържание, но и с качествено по-старо, където можем да наваксаме предишни пропуски.

И така, директно по въпроса - какво гледахме този път в Netflix по време на най-краткия месец на годината?

Designated Survivor

Мистър "24" Кийфър Съдърланд се връща към любимия си жанр - трилърите, за да блесне в главната роля в сериала Designated Survivor. Политическата драма е налична за гледане във всичките си три сезона, а Съдърланд влиза в ролята на Том Къркман, който е принуден да поеме ролята на президент на САЩ след кървава експлозия. Оглавявайки Свободния свят, Къркман трябва да се справи с липсата на опит за подобна позиция и да открие кой стои зад атаката.

We Have a Ghost

Звездите Антъни Маки и Дейвид Харбър блестят в комедията We Have a Ghost на режисьора Кристофър Лендън. Филмът разказва историята на добронамерения призрак Ърнест, който започва да посещава семейство в новия им дом. И докато новодомците разследват мотивите на Ърнест и историята му, те изведнъж се превръщат в мишена за ЦРУ.

The Pale Blue Eye

Винаги е удоволствие да гледаме в действие един от най-големите хамелеони в актьорската професия Крисчън Бейл. В този случай той поема ролята на Аугустус Лендор - прочут детектив, който е нает да разследва убийството на кадет от военната академия West Point. За да му помогне в разследването, Лендор ползва помощта на един от кадетите - младият Едгар Алан По.

Scent of a Woman

Кино класиката "Усещане за жена" с Ал Пачино вече е част от каталога на Netflix, а ние горещо ви препоръчваме да я гледате, ако до този момент не сте. Филмът на режисьора Мартин Брест разказва за ученик, който в нужда от средства, приема да се грижи за незрящ мъж с особен нрав. Задачата обаче се оказва доста по-различна от това, което той може би е очаквал.

Inside the Mind of a Cat

Inside the Mind of a Cat е документален филм, фокусиращ се върху котките - онези винаги мистериозни и енигматични същества, които ние хората сме превърнали в свои домашни любимци. Този проект представя някои наистина интересни наблюдения относно тези животни, като със сигурност ще научите немалко полезни неща, гледайки го.

Salvation

Ако си падате по онези апокалиптични филми, в които огромни астероиди се насочват срещу Земята, а хората отчаяно търсят спасение, то Salvation е именно за вас. В случая обаче говорим за сериал, в който студент от MTI и милиардер от технологичната сфера обединяват сили, за да открият начин как да спрат приближаващото се към планетата ни небесно тяло.

Kaleidoscope

Създаден от Ерик Гарсия, Kaleidoscope насочва вниманието към група професионални крадци, предвождани от титана в "професията" Лео Пап (в ролята - винаги брилянтният Джанкарло Еспозито). Тук бандата на Лео си поставя амбициозна задача, планирайки обир на обща стойност 7 милиарда долара. Дали обаче плановете им ще се увенчаят с успех?

Away

Брилянтната носителка на "Оскар" Хилъри Суонк е в ролята на Командир Ема Грийн - лидер на международен екип от астронавти, отправящи се на тригодишна мисия към Марс. Сериалът проследява всичко, през което астронавтите трябва да преминат, оставяйки семействата си на Земята. За съжаление, шоуто бе прекратено след само един сезон. Вижте повече и за друг подобен сериал, за който сме писали - Another Life.

Съветът на Vibes.bg: Ако искате да постигнете и вие безупречните визии на световните звезди, разгледайте страхотните предложения на Fashion Days и открийте най-доброто за вас!

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар