Вчера ви показахме първия официален трейлър на Call of Duty: Infinite Warfare, чието специално издание ще включва и ремастерираната класика от франчайза Call of Duty 4: Modern Warfare. Всъщност, сега като се замислим, огромен брой от феновете на екшъна от първо лице се вълнуват повече от възможността да изиграят любимия си Modern Warfare с по-добра графика, отколкото от чисто новата Infinite Warfare, която ще ви запрати далеч, далеч в необятния Космос.

Разработчици на ремастерираната версия са хората от Raven, които работиха под зоркия контрол на Infinity Ward. На този етап отзивите за работата им са повече от добри, като повечето гейм журналисти определиха свършеното от тях за успешен процес, представляващ далеч повече, отколкото едно просто HD "намазване" отгоре.

Следните изображения бяха постнати от един от потребителите на Reddit, който от своя страна е успял да ги запише по време на директния стрийм на Infinite Warfare на Infinity Ward.

Както сами виждате, стореното от Raven не се изчерпва с наслагването на някой друг текстур или дупка от куршум. Разработчиците са успели да осъществят почти цялостна преработка на светлините и дизайна, като вече можем да сме сигурни, че ремастерираната Call of Duty 4: Modern Warfare ще изглежда достатъчно добре, за да зарадва дългогодишните фенове на франчайза.

Предлагаме ви да разгледате как са изглеждали определени места от Modern Warfare преди девет години, като ги съпоставите с начина, по който ще изглеждат сега:

1.

1

2

2.

3

4

3.

5

6

4.

7

8

5.

9

10

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар