Как да бъдем като Уолт Дисни?


Днес Walt Disney е вероятно най-голямата компания за ентъртейнмънт в световен мащаб, собственик на брандове за милиарди долари като Marvel и "Междузвездни войни". Американската корпорация диктува модата в сферата на забавлението, създавайки някои от най-успешните продукти, предазначени за малки и големи.

Но кой всъщност е Уолт Дисни - човекът, чието име носи създадената от него компания? И как можем самите ние да бъдем като Уолт Дисни?

"Как да бъдете като Уолт Дисни" е книга на автора Пат Уилямс, която акостира на българския пазар благодарение на издателство Premium Books.

Самият автор Пат Уилямс смята, че тази книга е страхотен начин да почетем паметта на Уолт Дисни и да усвоим неговата собствена философия за живота - да бъдем единствени по рода си, да мечтаем за велики неща и да подхождаме към живота с надежда и увереност.

Как да бъдете като Уолт Дисни
Как да бъдете като Уолт Дисни

„Прочел съм всяка книга за Уолт Дисни, написана някога, дори онези, публикувани през трийсетте години на двайсети век. Дотук „Как да бъдете като Уолт Дисни“ е най-добра от всички!“ - Тим О`Дей, специалист по история на „Дисни“

Уолт Дисни е повече от обикновен човек. Той е символ на ценностите, които представя: въображение, честност, упоритост, оптимизъм и визия. С безпрецедентния си достъп до хората, които са го познавали най-добре, авторът Пат Уилямс отива отвъд легендата, за да разкрие един човек, който до последната си частица е толкова забележителен, колкото и светът, който създава, като в същото време ни дава и изпълнени със сила уроци от живота си, а вие можете да ги приложите още сега. „Как да бъдете като Уолт Дисни“ разкрива онова, което никоя друга биография никога не е правила: душата на една американска легенда.

„Подходяща почит на паметта на Уолт и важен принос към наследството на „Дисни“. Малцина са хората в историята, чийто живот е по-достоен за изучаване и подражание, отколкото животът на Уолт Дисни. Сега, повече от всякога, се нуждаем от хора с качествата, които притежаваше Уолт.“ - Арт Линклетър, телевизионен водещ

„Светът познаваше татко от филмите му и телевизионните му предавания, но аз го познавах като баща. Възхищавах се и ценях човешките му качества много повече от постиженията му в развлекателната индустрия. Той просто беше добър човек.“ - Даян Дисни Милър, дъщеря на Уолт Дисни

„Уолт ни учи, че ако искаме да постигнем нещо велико в живота си, не трябва да се колебаем. Идете на ръба на скалата и скачайте. След това си изградете криле по пътя надолу.“ - Рей Бредбъри, писател

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни