Кайли Дженър е най-малката представителка от клана Кардашиян, но това не ѝ пречи уверено да върви по пътя на известните си сестри.

Преди почти месец тя навърши 18 години и веднага след това се осмели да застане пред обектива на скандалния Тери Ричардсън. Както може да се очаква, фотографиите са адски добри и доста секси, напълно в стила на Ричардсън.

Иначе казано, не сме изненадани!

Младата брюнетка уверено позира за Galore Magazine, демонстрирайки колко е пораснала. Не, че това не го знаехме - корекциите по тялото ѝ са повече от очевидни, а ако не ни вярвате, пуснете едно бързо търсене в Google с Kylie Jenner before. Освен това мини Дженър превзе таблоидите и заради връзката си със 7 години по-големия от нея рапър Tyga.

Но да не се отплесваме...

Кайли, подобно на по-големите си сестри, няма особени задръжки и явно твърдо е решила, че ще се открои от останалите Кардашиян. Не можем да отречем, че вече ѝ се получава, но се чудим докъде още може да стигне.

Пригответе се в бъдеще да чувате все по-често името на Кайли, защото сме напълно убедени - тя ще бъде навсякъде в публичното пространство. Много хора не намират особено голям смисъл в сестрите Кардашиян като цяло, но е безспорно, че отдавна са на "топа на устата". И едва ли скоро медиите ще загубят интерес към тях.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар