Има ли живот след Кардашиян?

След дебюта на Keeping up with the Kardashians през октомври 2007 година, свeтът не може да смогне със случващото се с клана Кардашиян. Кой с кого, какво, как и къде прави е пълна енигма за зрителите, докато не бъде представено в ефектен епизод, изпълнен с обрати и неизбежната драма.

Запoзнати сме до болка с големите женски представители на това семейство - Ким, Кортни, Клоуи, Кендал и Кайли, както и с матриархата и двигател на фамилията - Крис Дженър. Спомняме си и неиния съпруг - Брус Дженър, бивш олимпийски шампион на Щатите, който сякаш беше просто техен съквартирант и наблюдаваше случващото се.

Повратен момент в историята на предаването и живота на тези дами беше интервюто на Брус с Даян Сойер през 2015 година, в което той обяви, че се чувства като жена, затворена в мъжко тяло, своевременно прекратявайки брака си с Крис.

От този момент натам отношенията му с клана стават все по-напрегнати, докато накрая не прекратяват взаимоотношенията си. След смяната на пола си приема името Кейтлин Дженър и публикува биографична книга, в която разказва за личните си взаимоотношения с клана, ставайки ябълката на раздора между Кейтлин, Крис и компания. Има публични раздори в социалните мрежи за това кой е прав и кой е допуснал грешка в техните взаимоотношения. Дъщерите от първия брак на Крис остават неотлъчно до майка си, но Кендал и Кайли поддържат връзка с Кейтлин, независимо от ситуацията.

Гоовори се за проклятие, наречено “Проклятието на Кардашиян”, което те предават на мъжете в живота си и съсипва техните кариери и живот. Много от техните бивши половинки свидетелстват за верността на тази спекулация. Но дали това е така и при Кейтлин?

Днес тя е щастливо обвързана със София Хътчинс, която също като нея е променила пола си и може би това прави емоционалното им сближаване още по-силно. София е едва на 21-годишна възраст, но те вече живеят заедно и имат собствен бизнес. В е интервю за “Космополитън" София казва, че те не са гаджета, а партньори, както у дома, така и в бизнеса. Те са неразделни и преодоляват препятствата заедно като отбор. Можем само да се наслаждаваме на любовната им история и да гледаме с умиление какво им предстои.

Диана Маджарова

На 22 години. Кореист, търсещ новото и предизвикателството. Харесва симбиозата между модерното и древното, за да я спечелите - цитирайте Аристотел, докато играете компютърни игри, или ѝ подарете таралеж.

Коментари

коментари

1 Коментар

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни