Звяра’ e името на новия албум на рап артиста Жлъч, който почитателите на хип-хоп музика очакват да излезе на 13.09 с шумна премиера в Маймунарника, София. Жлъч е познат като един от най-изобретателните римотворци в страната, част от So Called Crew и съавтор на албуми като Удар’, ‘Вода и виноиПрилив’.

Албумът съдържа 13 парчета, концептуално свързани помежду си. Интроспективен, смешен и мрачен поглед над първичните човешки пориви, често припознати като животински през призмата на родната действителност.

В тавата взимат участие 12 от най-добрите български бийтмейкъри. Голяма част от тях за пръв път обединяват сили със столичното емси. Звученето е разнообразно и траковете се допълват заедно,  но се открояват поотделно с ясно различим, собствен облик. Албумът е насочен към закоравялите рап слушатели и носи обичайната за Жлъч доза техничност, агресия, вулгарност и многопластовост. Всички песни отЗвяраса записани в Студийта, кв. Борово. Зад миксирането и мастерирането им стоят Евгени ЕнчевГена и Веселин Ценов – Algoriddim.

Звяраще бъде разпространен на физически копия, стартирайки от премиерния концерт, където всеки желаещ ще има възможност да закупи CD с албума. За най-ентусиазираните ще се предлагат ограничена серия тишърти и вече познати издания на колектива So Called Crew. Албумът също ще бъде наличен за стрийминг и закупуване в няколко дигитални платформи и през онлайн магазина на Facing The Sun.

Звяра’ на Жлъч ще бъде изпълнен на живо в оригиналната си последователност на премиерата в петък, 13.09, от 19:00 в Маймунарника. По стара традиция на сцената ще се появят Григовор, Гена и Trasher от So Called Crew, а събитието ще бъде открито с ексклузивен сет от DJ DELightfull. Билети за събитието могат да бъдат намерени на сайта на bilet.bg, а входът с физическо копие от новия албум струва 15 лева на място.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар