Младата Анджелина Джоли - тя сякаш изглежда дори по-секси, отколкото я познаваме.

Ако случайно сте толкова запленени от красотата на холивудската актриса, колкото сме и ние, а освен това разполагате и с едни излишни 2000 паунда, то лондонската галерия Zebra One би трябвало да бъде следващата ви дестинация.

Защо? Ами защото за продан в Zebra One бяха изложени две редки фотографии на красивата актриса, заснети през вече далечната 1995 година. Време, в което половинката на Брад Пит тепърва получаваше внимание от страна на холивудските режисьори.

Автор на двете фотографии е Кейт Гарнър, която разказа интересни подробности относно по-провокативната от въпросните снимки - тази, в която Анджелина е събрала краката си и е протегнала ръце към ходилата си. Според Кейт Гарнър, изгряващата актриса е демонстрирала завидно самочувствие в нейното студио, избирайки сама позата, с която да бъде "щракната".

Анджелина Джоли пред обектива на Кейт Гарнър - 1995
Анджелина Джоли пред обектива на Кейт Гарнър - 1995

"Анджелина опита различни пози, без кой знае колко насочване от моя страна", разкри Гарнър. "Включително и събирайки краката си по този начин, за да създадем една от най-уникалните й снимки. Тя не се страхуваше да експериментира и да бъде креативна. Това спомогна фотографиите да станат толкова красиви".

Анджелина Джоли пред обектива на Кейт Гарнър - 1995
Анджелина Джоли пред обектива на Кейт Гарнър - 1995

Видно е, че още младата Анджелина Джоли е била готова да бъде звезда. Или нека се поправим - била е родена, за да бъде звезда!

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар