Понякога се чудим как да устоим на всички мастилени предизвикателства, на които се натъкваме всеки ден. Да си направиш татуировка е решение, което обикновено обмисляме в детайли, защото, пак обикновено, имаме един дубъл. И ако не ни хареса полученото, процесът по промяна или заличаване съвсем не е от най-лесните.

Казват обаче, че след първата татуировка идват всички останали. Но колкото и да си направим, пак няма да имаме достатъчно място по себе си, за да увековечим всички рисунки и надписи, които хващат окото ни.

Като тези например, които сме ви подготвили в настоящата статия.

Беларуският татуист Brezinski, живеещ и работещ в руския град Санкт Петербург, е артист, специализирал в татуиране чрез точки. Неговите дизайни са сюрреалистични и понякога с почти 3D ефекти, което не е възможно посредством други технологии. Татуировките му са монохромни и семплата употреба на цветове прави творбите му още по-впечатляващи.

Brezinski има над 50 000 последователи в Instagram и един бърз поглед върху галерията ни дава отговор защо.

Още от ИЗКУСТВО:

Арт център „Форум“ – културен храм в сърцето на столицата

Да превърнеш женските устни в изкуство

Пълната трансформация на една изоставена църква

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар