В малка или голяма степен, всеки един геймър някога си е мечтал за свое собствено геймърско помещение, посветено единствено на любимата му страст. Сещате се - говорим за едно недостъпно за останалите местенце, което си е само ваше, което е устроено изцяло според манията ви по гейминга и целият интериор е подчинен на тази мания.

За съжаление, твърде малко хора разполагат с толкова свободно място в домовете си, че да отделят цяла стая единствено за нещо подобно. Напротив, наличното място в нашите апартаменти и къщи рядко ни стига дори за най-базови потребности, а какво остава за отделно помещение, посветено само на хобито ни.

А ако случайно сте един от хората, които разполагат с подобно, то значи сте щастливци. Ние пък ще ви предложим някои чудесни примери за добра реализация на подобна идея, която би стоплила сърцето на всеки един почитател на видео игрите и интерактивното забавление. Тези хора са се справили блестящо, що се отнася до интериорния дизайн на своите специални "хоби стаи", като спокойно можете да почерпите и някоя друга идея от тях.

 

Както сами се убеждавате, има много и различни начини за декорация на въпросните помещения, като особено ни впечатляват стенописите в някои от случаите. С тях не само се сдобивате с персонализирано място в дома ви, но и постигате оптичен ефект, чрез който можете да направите едно по-малко пространство да изглежда по-голямо.

Естествено, ако случайно създаването на стенопис ви изглежда твърде скъпо, винаги можете да помислите за някакъв вид боядисване или слагане на подходящ постер. А какво по-добро от отделна стая, където да оставите на показ и всичките фигурки, играчки и всичко останало, свързано с видео игрите, което сте насъбрали през годините? Това е най-хубавото в случая - декорацията зависи изцяло от вас и собствените ви желания.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар