Ако все още не сте имали възможността да изпробвате новия шутър на Activision - Call of Duty: Infinite Warfare, то ще имате тази възможност между 15 и 20 декември. Защото заглавието ще бъде напълно безплатно за игра в разстояние на тези пет дни за собствениците на PlayStation 4 и Xbox One.

Достъпни за игра ще бъдат три от основните режими за игра. Ще можете да изиграе две мисии от сингъл плейър кампанията, като освен това ще можете да разцъкате и онлайн, докато не достигнете ранг 15. Можете да изпробвате и добре познатия zombie mode до достигане на ранг 3.

Очевидно идеята на Activision е да "зарибят" възможно най-много хора, които евентуално да си закупят играта. Този ход на студиото не е никак изненадващ, имайки предвид информациите за не особено добрите продажби на заглавието. Данните показват, че продажбите на Infinite Warfare са надолу с около петдесет процента спрямо миналогодишния Black Ops III.

Като добавим и факта, че новият Call of Duty трябва да се бори с конкуренцията на успешни шутъри като Overwatch, Rainbow Six: Siege и Battlefield 1.

Можем да прибавим и недоволството на голяма част от феновете на Call of Duty, свързани с концепцията на играта за действие, развиващо се в Космоса. Нещо, което "бяга" сериозно от класическите Call of Duty заглавия, които бяха превърнали франчайза във водещ в областта на шутърите от първо лице.

Имайки предвид всичко това, свободният режим в разстояние на пет дни изглежда напълно логична стъпка от страна на Activision. Ако сте любопитни да изпробвате новия Call of Duty, но нямате намерение (все още) да плащате за него, то сега е вашият момент да тествате играта.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар