Мили Боби Браун е една от изгряващите звезди на Холивуд, но не винаги времената са били толкова вълнуващи и добри за младата актриса. В интервю за Шоуто на Джими Фалън тя споделя, че е била близо до това да се откаже от актьорска кариера. Причината? Фактът, че не е била одобрена за участие в касовия сериал на HBO "Игра на тронове".

Мили Боби Браун се превърна в звезда с ролята на Илевън в Stranger Things на Netflix, но преди това тя е направила неуспешен опит да участва в "троновете".

"Мисля, че този отказ ми подейства много обезкуражаващо. Това е нещо, което казвам на всички - в тази индустрия се сблъскваш с много отхвърляне. Това е 24/7 - получаваш повече "не", отколкото "да". Тогава се явявах на всякакви прослушвания, дори и на реклами. Пробвах се в "Игра на тронове", но получих "не". Тогава си казах - "Това е наистина трудно". Наистина исках онази роля".

Е, радваме се, че Мили все пак не се е отказала, защото е просто страхотна. Нямаме търпение да проследим как ще се развие кариерата ѝ в бъдеще. Сигурни сме, че я очакват великолепни неща.

В момента в Netflix е наличен новият филм на Мили Боби Браун, в който тя влиза в ролята на Енола Холмс.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар