Години наред един и същ модел заема престола на Forbes за най-високоплатен професионалист в индустрията. Едва ли ви изненадваме, че промени в челната позиция тази година също няма и короната отново печели Жизел Бюндхен.

Адриана Лима
Адриана Лима

Въпреки че обяви края на кариерата си, бразилката продължава да участва във фотосесии, но без да се качва на котешките пътечки. Благодарение на договорите си с Chanel, Carolina Herrera, Emilio Pucci и Balenciaga за последната година в сметката ѝ са постъпили 44 милиона долара.

Кара Делевин

Второто място си делят Адриана Лима и Кара Делевин, които са спечелили по 9 милиона долара. Макар че 23-годишната британка е в сферата най-отскоро, почти няма рекламна кампания, в която тя да не взима участие. А актьорската ѝ кариера тепърва набира скорост.

Дутцен Крус

Списъкът продължава с Дутцен Крус, която е декларирала доход от 7,5 милиона долара. Към настоящия момент холандският модел работи с L'Orèal, Tiffany и Calvin Klein. Списъкът на челната петица завършва с руския модел Наталия Водянова, която през изминалата година е забогатяла със 7 милиона долара.

Наталия Водянова
Наталия Водянова

Класацията продължава с Миранда Кер, Джоан Смолс, Лара Стоун, Алесандра Амброзио и Карли Клос. А ние продължаваме с кратка галерия от техни снимки.

Миранда Кер
Миранда Кер
Джоан Смолс
Джоан Смолс
Лара Стоун
Лара Стоун
Алесандра Амброзио
Алесандра Амброзио
Карли Клос
Карли Клос

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар