HTC One A9 или как да направиш Android клонинг на iPhone


Представете си го. Работите в голяма компания за производство на смартфони, като в един хубав, слънчев ден сте се събрали с колегите си на поредния мозъчен тръст, опитвайки се да измислите тази така печеливша формула, която да изстреля следващия ви продукт в небесата.

Изведнъж на някой му идва гениална идея, провиквайки се в момент на чист възторг - "хей, а защо просто не направим наш клонинг на iPhone"? Конферентната зала се оглася с аплодисменти, всички останали стават на крака и изразяват уважението си към гения, дал тази толкова солидна идея. Която в последствие става и реалност.

А сега си представете, че това се случва в офисите на HTC, защото именно подобни мисли ни идват наум, докато разглеждаме един от последните модели на тайванската компания, а именно - HTC One A9.

1482598144581820193

Ако не ни вярвате, просто направете за себе си следния експеримент - хванете новия HTC One A9 в едната ръка и iPhone 6 в другата, а след това погледнете наляво, после надясно, и пак наляво, и пак надясно... да, точно така - моделите са шеметно идентични.

1482598144733906721

Ако оставим настрана налудничавата му прилика с iPhone 6, HTC One A9 не е никак лош избор за андроиден смартфон. Машинката разполага с 5-инчов 1080p AMOLED дисплей и 1.5GHz осемядрен процесор Snapdragon 615, докато операционната система е Android 6.0 Marshmallow. Налице е и уникалният за HTC устройствата Sense UI.

Иначе HTC One A9 пристига с памет от 32GB, които можете да увеличите с още 2TB чрез microSD. Машинката може да се похвали с още 3GB RAM, 2,150 mAh батерия и 13 мегапикселова задна камера. Предната камера пристига с 4 ултрапиксела.

1482598144972525345

Ако случайно сте един от онези хора, които харесват дизайна на iPhone, но желаят да притежават смартфон с операционна система Android, то новият HTC One A9 може би е точно за вас. Стига да преглътнете това, че може да отнесете някоя друга подигравка. Вие си решавате!

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни