Фестивалът HippieLandia е едно от събитията, към които изпитваме най-сериозен хайп в настоящия момент, поради което и нямаше как да не се зарадваме от новината, че събитието ще се проведе не в една, а в две вечери!

Както вече сме ви информирали, HippieLandia ще обогати фестивалния живот на България в началото на месец юли, но вече не с една, а с две дати - 1 и 2 юли. Мястото на събитието пък е красивият парк на Летище София до Терминал 2. Налични за гостите на HippieLandia ще бъдат две сцени, като партитата са с начален час 21:00, а край на незабравимото преживяване ще бъде слаган с изгрева на слънцето. Че и след това.  Единствената промяна в програмата е появата на Netsky на 1-ви юли, вместо на предварително потвърдената дата – 2-ри юли.

Вдъхновени от парти духа на водка Smirnoff, организаторите на HippieLandia успяха да обогатят и без това силния лайнъп на фестивала, добавяйки към него нови артисти. Това са Black Sun Empire, Dax J, COOH & Аvigeya, Birben, Riddimbox и още няколко представители на световната сцена, които организаторите ще обявят през следващите седмици. Така те се присъединяват към вече обявените Netsky, Gorgon City, GusGus, Enei и HVOB.

Организаторите подчертават, че всички предварително закупени билети за 2 юли ще важат и за 1 юли, без нужда от допълнителна презаверка или доплащане.

Какво ни очаква на HippieLandia Music Festival?

Дългоочакваният албум III на Netsky ще излезе след 1 седмица – на 20 май, а вече част от разпространените в онлайн пространството хитове загатват за креативната еволюция, която музиката му е преминала. Хитът му с Emeli Sande – Thunder, както и Work it out, Rio и Higher носят съвременния дръм енд бейс полъх, който определя белгийския диджей като един от най-иновативните музикални продуценти от новото поколение.

Веднага след дръм енд бейс сеназцията Netsky във вечерта на 1 юли ще се случи  една вълнуваща среща между Иван Шопов и фолклорната вокална група Авигея, която ще докосне феновете до магията на българското народна музика, смесена с електронните звуци от бъдещето, създавани на живо от COOH.

COOH & Авигея
COOH & Авигея

Веднага след космическите звуци на COOH и Авигея на сцената на HippieLandia ще излязат Black Sun Empire - още едни безспорни дръм енд бейс любимци на българската публика.

Съвместната им продукция със State of Mind - The Violent Five излезе в началото на месец май и отново взриви всички почитатели на холандското трио.

JVDB
JVDB

Black Sun Empire обикалят най-грандизоните световни фестивали с неподправената си марка иновативен дръм енд бейс, а тази година пристигат на 1 юли директно в парка на летище София в компанията на Multiplex MC, за да представят най-горещата продукция на лейбъла си BlackOut.

Birben
Birben

Втората сцена на HippieLandia на 1 юли ще бъде предоставена на британския техно DJ и продуцент DAX J. Иновативното техно звучене в продукцията на DAX J се превърна в негова запазена марка и авторските му парчета могат да бъдат чути в най-горещите моменти от сетовете на Dave Clarke, Ben Klock, Slam и Gary Beck. Популярното британско списание за електронна музика Mixmag отличава дебютния албум на Dax J“Shades of Black” като "Най-добър албум за месец октомври 2015 г.".

DAX J
DAX J

Паралелно с това продукцията на младия и талантлив англичанин достига 1-во място в класацията на Juno Records. Dax J има многобройни участия в едни от най-популярните фестивали и  култови клубове в Европа, сред които са Berghain, Awakenings, Fabric, Reaktor, и Glastonbury. HippieLandia Music Festival е повод за първото му гостуване в България, а заедно с него на 1 юли ще застанат и българските техно диджеи RiddimBox, Birben и JVDB.

RiddimBox
RiddimBox

Повече информация за тях ще можете да намерите във фен страницата на фестивала – HippieLandia Music Festival.

2-дневните билети за целия фестивал са вече в продажба на цена от 40 лв.

1-дневните билети за 1 или 2 юли са на цена от 32 лв.

Билетите могат да бъдат закупени директно по следния начин:

Електронен/HomeTicket билет директно чрез линк:

http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини Пикадили,  магазини “На Тъмно”, Билетен център на НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец” и др. 

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/589569871191510/

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар