Една от най-горещите български банди за настоящия момент Hayes & Y отново ще зарадва българските си почитатели, обединявайки сили с Jin Monic за съвместен пърформанс в Yalta Club на 18 декември.

Наскоро Hayes & Y се завърнаха от поредица участия в британската столица Лондон, като и този път инди-рок бандата ще представи пред родна публика парчетата от последното си EP, носещо името "The only thing worse than an overpriced bottle of water". Освен новите "Specia", "Make No Sound", "Don't Mind" и "Stay Outside", ще имаме възможността да се насладим и на добре познатите парчета от първото EP на групата.

Hayes & Y ще изпълнят на живо и няколко парчета заедно с Jin Monic, които също са подготвили сериозен сет лист, включващ "Sober Face", "Esus" и "You Stay Blue", както и "Doors Of Youth" – сингълът, който неотдавна получи и своя официален видеоклип.

И за да e пълно щастието, Shaker Maker ще представи селекция с най-доброто от алтернативната сцена. Събитието ще се проведе на малката сцена в Room 2 на Yalta Club.

Двете свежи и заслужаващи аплодисменти банди не са първи път на една сцена. Вече ги видяхме на тазгодишното издание на Spirit of Burgas и съвсем смело можем да имаме високи очаквания и за предстоящия на 18 декември лайв. Предколедната алтернативна колаборация в Room 2 ще закрие поредицата от концерти в Yalta Club и ще постави ценителите на качествената българска музика в очакване на името на следващата банда, която ще звучи под приглушените светлини на малката голяма сцена в подземието на клуба.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 15 лв. Повече информация може да следите в страницата на събитието във Фейсбук

https://www.youtube.com/watch?v=uPYxjQuS9FQ

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар