Продължаваме да ви подготвяме за наближаващия Епизод VII от сагата "Междузвездни войни", като този път сме ви приготвили малко от страхотното изкуство на талантлив френски артист, подвизаващ се под псевдонима Травис Дърдън.

На въпросния Травис му хрумна гениалната идея, как ли биха изглеждали някои от най-емблематичните персонажи от вселената на Джордж Лукас, ако са изобразени под формата на... древногръцки статуи. Готино, нали?

Междувременно, припомнете си и официалните постери на някои от главните герои в "Силата се пробужда", които бяха разпространени от Disney само преди няколко дни.

Преди време ви предложихме и някои фантастични илюстрации на персонажи от старите и новите филми от "Междузвездни войни", представящи Тъмната страна на Силата, които искрено ни впечатлиха.

1.

5

2.

4

3.

3

4.

2

5.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар