Без да целим да правим излишна реклама, но хората от IKEA винаги са ни радвали с иновативното си и оригинално мислене. Шведският бранд често блесва с креативни хрумвания и инициативи, а в този материал ще ви представим блестящ пример именно за това.

Представете си, че вашето малко дете нарисува на бял лист възможно най-смахнатото подобие на животно или създание, с непокварения си детски ум, а в последствие някой превърне тази рисунка в реалност?

Вярвате или не, но от IKEA направиха именно това.

От 2003 година насам шведският бранд се е отдал на благотворителност спрямо деца, а една от последните инициативи на IKEA просто блести с оригиналност.

Деца от цялото земно кълбо изпратиха своите рисунки на шведите, които от своя страна превърнаха някои от тях в напълно реални плюшени играчки, които вече се продават с благотворителна цел.

Гениално, IKEA!

1.

Tiger

2.

Spikes

3.

Skunk

4.

Rhino

5.

Neck

6.

Ears

7.

Dino

8.

Bird

9.

Bat

10.

Arms

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар