FIFA 17 vs. PES 17 - сравнение на графиката


FIFA и Pro Evolution Soccer са двата най-популярни футболни симулатора на планетата, като не бива да оставате изненадани, ако някога попаднете на сцена, в която геймъри, почитатели на двете игри, спорят разпалено коя е по-добра и по-реалистична.

Винаги, когато се наблюдават подобни спорове, неминуемо се стига и до въпроса, коя от двете игри разполага с по-добра и впечатляваща графика. Макар и опитните геймъри да са наясно, че не винаги графиката е определяща за успеха или качеството на една видео игра, в днешно време гейм студиата са длъжни да не изостават от конкурентите си в това отношение, особено имайки предвид огромния потенциал на платформите, с които разполагаме.

Без да се опитваме да взимаме страна в случая, предлагаме ви графично съпоставяне на най-новите FIFA и PES.

Новият Pro Evolution Soccer продължава да използва FOX енджина, който вкара в употреба през миналата година, като вече можем да отбележим подобрени светлини и анимации. Играчите изглеждат още по-реалистични, сравнено с предишните издания на франчайза, като ето и няколко примера за това, как изглежда PES 17 в графично отношение:

pes-2017

pes-2017-1

pes-2017-2

Междувременно все още очакваме пълната версия на FIFA 17, като на този етап можем единствено да се любуваме на нейното демо, което вече си спечели не малко позитивни отзиви. Тази версия на FIFA ще бъде напълно различна в графично отношение от предходните, имайки предвид решението на EA да се откаже от енджина Ignite за сметка на Frostbite, който се използва от франчайзи като Battlefield и Mass Effect. Преминаването към по-реалистичен енджин ни дава предпоставки за по-добър лицев израз на емоции и експириънс, по-близък до реалността от всякога. Ето и примери:

vardy610

fifa-vs-pes-thumb

fifa17_xb1_ps4_mu_pogba_02_hr_wm

Сравнение между двете игри с любезното участие на Пол Погба:

pogba-fifa-17-vs-pes-2017

А ето как изглежда и един от най-добрите вратари в света за настоящия момент Мануел Нойер:

sddefault

Решението коя от двете игри да закупите е изцяло ваше, но ние все пак ви съветваме да не забравяте, че колкото и да е важна графиката в една игра, геймплеят винаги е по-важен. Направете избор, базиран на вашите лични предпочитания откъм геймплей, а не само според лъскавата опаковка, която ви предлага единият или другият симулатор по отношение на графиката.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни