Far Cry Primal или кажете "здравей" на Каменната ера


Представете си го. Десет хиляди години преди Христа. Вие и вашето племе, въоръжени с копия, преследвате огромен мамут сред пустошта. Залозите не са особено високи във ваша полза, но с отборна игра, саможертва и правилна тактика, можете да повалите огромния звяр и да осигурите храна на цялото ви общество. На жените и децата. На себе си. Да, мамутът няма да се даде лесно, даже никак, но пред човешка воля граници няма. Готови ли сте за Far Cry Primal?

Ubisoft оправда спекулациите, а от излезлия официален трейлър на Far Cry Primal става ясно, че действието в следващото издание на легендарния франчайз ще се развива в Каменната ера. Далеч преди светът да се преобрази в това, което познаваме в момента. И в голяма част от видео игрите като цяло. Там, където има мамути и съблезъби тигри.


Far Cry Primal ще се появи на бял свят на 23 февруари 2016 година, а платформите ще бъдат PlayStation 4 и Xbox One. Естествено ще има и PC версия на играта, но тя ще бъде позабавена до месец март.

Заглавието е разработено от водещото студио на компанията Ubisoft Montreal, заедно с помощта на студиата в Торонто, Киев и Шанхай.

Far Cry Primal ви позволява да влезете в кожата на ловеца Такар, чийто цел е съвсем проста, поне според Ubisoft - "да оцелее в свят, в който хората са плячката".

Както и във всяка друга Far Cry игра, ще можете отново да ловувате, да събирате предмети и да крафтвате нови оръжия. И това е само малка част от забавлението, което предлага франчайзът.

"Каменната ера е перфектна сцена за една Far Cry игра", споделя криейтив директорът на Ubisoft Жан-Кристоф Гио.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни