#DoSomething, Alexander Wang!

38 знаменитости, сред които The Weeknd, Кание Уест, Кара Делевин, Памела Андерсън, Род Стюърт и много други, се присъединяват към благотворителна рекламна кампания на социалната организация DoSomething.

В нея взима участие и дизайнерът Алекзандър Уанг (Alexander Wang), който отбелязва своята 10-годишнина в света на модата.

Поздравяваме всички участници в кампанията, която цели да провокира младите хора да участват по-активно в обществения живот и да помогнат да се радваме на един по-добър и по-човечен свят.

На официалния му сайт могат да бъдат закупени тениски, печалбите от които ще бъдат дарени за организацията.

„Ние приключихме с първата част от отбелязването на нашето десетилетие. Втората част е сътрудничеството с DoSomething, които подкрепят младите хора и се занимават с обществени проблеми. Обединихме се с фотографа Стивън Клайн и художника Паскал Дангин, заедно с които създадохме около 40 портрета на известни личности, облечени в брандираните облекла. Приходите от продажбите ще отидат за работата на DoSomething. А третата част от празненствата ще бъде моето шоу през септември.“ Това споделя за кампанията самият дизайнер.

Ние им пожелаваме успех и се надяваме, че кампанията ще постигне максимално голям успех. Определено може да се каже, че имената, участващи в нея, ще спомогнат за това. Такива неща трябва да има!


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар