Готови ли сте за малко йога? Но не от онази, миролюбивата и позитивна йога, на която може би ходят майките ви, а такава, която може да чупи кости, да ви образува хематоми по цялото тяло и да ви запрати по най-бързия начин в най-близката болница.

Надяваме се отговорът да е "да", защото потвърден сред бойците в предстоящата Street Fighter V бе Dhalsim - индийският майстор на йогата, който феновете на поредицата вече познават добре от предишните й издания.

Участието на Dhalsim в Street Fighter V бе официално потвърдено по време на Седмицата на игрите в Париж от самия Йошинори Оно - главният движещ фактор, стоящ зад Street Fighter V.

Феновете на легендарната файтинг поредица бяха зарадвани и от геймплей трейлър с участието на Dhalsim, който ще бъде един от 16-те персонажи, налични за старта на Street Fighter V.

Най-сетне бе обявена и официалната дата за излизане на Street Fighter V, като играта ще види бял свят на 16 февруари 2016 година.

За финал Йошинори Оно ни разкри и друга важна информация, а именно - че допълнителни шест персонажа ще бъдат достъпни за играчите през първата година от излизането на играта. Те обаче няма да се набавят чрез DLC-та, които феновете да закупуват отделно, а чрез вградената в играта валута, която вие ще можете да си набавяте, ритайки задниците на опонентите си.

Street Fighter V ще бъде достъпен на платформите PC и PlayStation 4.

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар