Ако попитате някого, запознат с живота на известните, коя е Дева Касел, сигурно първото нещо, което ще ви каже, ще е за нейните родители.

Майка й е Моника Белучи – италиански модел и актриса с участие в над 30 филма (“Дракула”, “Апартаментът”, “Матрицата: Презареждане”, “Матрицата: Революция”, “Страстите Христови” и други). Баща й пък е френският актьор Венсан Касел, играл в продукции като: “Апартаментът”, “Братството на вълците”, “Пурпурните реки” и т.н.

Двойката се среща по време на снимките на “Апартаментът”, а през 1999г. се женят. Бракът им продължава 14 години, но след това те се разделят и щастливата приказка приключва. Въпреки това, от любовта им се раждат две прекрасни дъщери, едната от които е Дева.

Име, което ѝ подхожда

Всичко около това момиче е невероятно, включително и името й. Дева е дума на санскрит, означаваща Бог, Божество и има индийски произход. То изключително много й подхожда, тъй като знаем, че името на човек носи огромна сила, до такава степен, че може да определи съдбата и характера. Красотата на Дева е наистина божествена и типично средиземноморска. И няма как иначе, приликата й с Моника Белучи е очевидна. Те са като две капки вода – същата черна буйна коса, същите големи очи, същият висок ръст и красиви лица. Дева Касел определено е късметлийка!

Поела по пътя на модата

Не само външният вид определя еднаквостта им обаче. Дъщерята е поела по същия път като майка си и това не е изненадващо, предвид гените й. Едвам на 14 години, тя вече завладява модната индустрия и привлича цялото внимание към себе си. През април тази година тя подписа с Dolce & Gabbana и беше забелязана в град Равело да снима рекламна кампания за новия им аромат, облечена в нежна дантелена рокля. От марката беше потвърдено, че точно тя е изборът им за лице на парфюмите за пролетно-летния сезон на 2020 година.

 

View this post on Instagram

 

#devacassel#monicabellucci#vincentcassel

A post shared by Deva Cassel (Bellucci) (@deva.cassell) on

Появата й по време на мъжката седмица на модата в Милано предизвика истински фурор, където си пролича, че е в крак с модните тенденции. Тоалетът й се състоеше от дантелен топ в предизвикателно червено, както и панталони и блейзър в класическо черно, съчетани с чанта на Dolce & Gabbana, както се и очакваше, и сандали на висок ток.

Дева Касел в социалните мрежи

Независимо от факта, че постоянно е под прицела на обективите животът й далеч не е публично достояние. Снимките й са ценни находки, а непрекъснато се създават фалшиви профили в социалните мрежи на нейно име, както и фен страници. Дори Instagram профилът й не е потвърден за оригинален. Говори се най-вече за два профила – единият се казва d.casseluxxi, в който няма публикации, но има сторита, и deva.cassel, който също има голям брой последователи и са качени три черно-бели снимки. Вариантите са най-различни, възможно е въобще да не ползва нито Facebook, нито Instagram или Twitter, а ако има той може да е скрит от полезрението на любопитните или да е някой от по-горе изброените.

Дори присъствието й на светски събития до този момент беше нещо рядко виждано. Междувременно, медиите следят всяка нейна стъпка, като през януари, когато тя беше снимана на почивка в Бразилия, заедно със сестра си, баща си и новата му съпруга – Тина Кунаки.

 

View this post on Instagram

 

beauty 🌸 #devacassel #monicabellucci #vincentcassel #dolcegabbana

A post shared by Deva Cassel Fan Club (@devacasselfans) on

Едно обаче е сигурно: от тук нататък ще я виждаме все повече и повече, а съвсем скоро няма да е известна само като дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел. Дева започва да гради собствено име в индустрията, като започва от много по-ранна възраст в сравнение с майка си. А на нас ни остава единствено да следим бляскавата кариера, която се очертава пред младата дама и да видим дали наистина важи поговорката: “Крушата не пада по-далеч от дървото”.

Автор

Като личност към амбиверт - обичам да се социализирам, но понякога просто презареждам батериите с дейности като писане, четене, гледане на сериали, слушане на почти всякаква музика, понякога и с пътувания. Моя страст е азиатската култура, тъй като за нея може да се говори много. Не тръгвам никъде без хубава книга. Някои хора ме описват като сериозен човек, други са запознати и с по-забавната ми страна, аз пък се определям, че съм между двата полюса.

Напишете коментар