Обожаваме този мъж, макар и да не е класически красавец. Някои дори биха казали, че е леко грозноват. Ако има обаче нещо, което го изстрелва бясно напред в личната ни класация, това е омайващият му чар и влудяваща харизма. Венсан Касел е живото доказателство, че не е нужно един мъж да е класически красив, за да бъдат жените луди по него.

Венсан Касел е един от най-популярните френски актьори на нашето съвремие. През тази година влудяващият ни парижанин ще навърши 51 години, което далеч не го прави стар в нашите очи. Напротив - изглежда ни още по-секси и зрял, откогато и да е било.

В смисъл - можем ли да се съмняваме изобщо в сексапила на мъж, който е успял да омае самата Моника Белучи?

От 2013 година насам, Венсан Касел живее в Рио де Жанейро, който е новият му дом. Там французинът се радва на живота, на слънчевите лъчи, на специфичния дух на този страхотен (и адски жив) град. И можем само да предполагаме, какво ли прави в свободното си време. Сигурно адски интересни неща.


Автор

Ванеса е едно от най-вълнуващите попълнения в екипа на VIBES. Това слънчево момиче обича да изследва света около себе си, но и да пази най-съкровените си тайни. Не се разкрива лесно, но допусне ли ви в своя кръг, ще ви дари с всичката любов на света.

Напишете коментар