Уикенд еротика: Венсан Касел


Обожаваме този мъж, макар и да не е класически красавец. Някои дори биха казали, че е леко грозноват. Ако има обаче нещо, което го изстрелва бясно напред в личната ни класация, това е омайващият му чар и влудяваща харизма. Венсан Касел е живото доказателство, че не е нужно един мъж да е класически красив, за да бъдат жените луди по него.

Венсан Касел е един от най-популярните френски актьори на нашето съвремие. През тази година влудяващият ни парижанин ще навърши 51 години, което далеч не го прави стар в нашите очи. Напротив - изглежда ни още по-секси и зрял, откогато и да е било.


В смисъл - можем ли да се съмняваме изобщо в сексапила на мъж, който е успял да омае самата Моника Белучи?

От 2013 година насам, Венсан Касел живее в Рио де Жанейро, който е новият му дом. Там французинът се радва на живота, на слънчевите лъчи, на специфичния дух на този страхотен (и адски жив) град. И можем само да предполагаме, какво ли прави в свободното си време. Сигурно адски интересни неща.


Ванеса Илиева

Ванеса е едно от най-вълнуващите попълнения в екипа на VIBES. Това слънчево момиче обича да изследва света около себе си, но и да пази най-съкровените си тайни. Не се разкрива лесно, но допусне ли ви в своя кръг, ще ви дари с всичката любов на света.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни