Всяко дете има специално отношение към своята детска стая. В крайна сметка, това е микросредата, в която нашите момчета и момичета растат и прекарват сериозна част от своето детство, поради което е напълно логично да искаме да им предложим възможно най-доброто. Нали така?

Този татко вероятно е приел много присърце казаното дотук, защото благодарение и на уменията си, е успял да превърне детската стая на своето момиче в същински декор от света на приказките.

Той е reddit юзър и се подвизава с никнейм radamshome, като за себе си обяснява, че работи в индустрията на видео игрите. Съдейки обаче по постигнатото от него, супертаткото съвсем спокойно може да изкарва хляба си и като интериорен дизайнер.

За да създаде приказния интериор в детската стая на дъщеря си, radamshome прекарва над 350 часа в работа и "олеква" със сума от 4,250 долара. Щастието на дъщеря му обаче е безценно.

2
Детската стая преди началото на проекта

Естествено, мащабният проект започва с най-обикновено скициране, което трябва да маркира неговите основи в последствие.

4

От съществено значение е качественото изграждане на скелетната структура на съоръжението, за което таткото разкрива, че дори е взел и частни уроци по заваряване.

5

А след усилена работа в порядъка на 100-120 часа, скелетът на вълшебното дърво вече е готов.

6

На супертаткото са му нужни още над 50 часа, за да окомплектова и "кожата" от жици върху арматурата. Това вече е наистина деликатна работа!

7

За да завърши дънера на дървото, таткото използва специална циментова смес. Работата по клоните също отнема не малко време.

8

Таткото разкрива, че като тийнейджър е бил добър в рисуването, поради което оцветяването на дървото е процес, който за щастие не му създава големи трудности.

9

За да пресъздаде усещането за звезди, таткото използва коледни лампички, които закача по клоните на дървото. Резултатът е просто вълшебен.

10

Всеки голям проект зависи и от малките детайли. За да декорира проекта си, таткото обикаля няколко магазина, от които си набавя "приказни" елементи - птичета, пеперуди и други подобни. Сещате се - каквито едно малко момиче би обикнало.

11

Заради качествената си изработка, дървото в стаята на момиченцето е достатъчно здраво, за да издържи дори трима възрастни.

12

В reddit супертаткото споделя, че се страхува дали дъщеря му няма да иска вълшебното дърво извън стаята си, когато навлезе в тийнейджърска възраст.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар