Страхотната българска инди банда HAYES & Y с нова видео продукция!

Искахме този клип да е нещо повече от поредното музикално видео. Целта беше да създадем изкуство, което да е отражение на музиката, но и да е самодостатъчно." 

С тези думи Благослав Анастасов, фронтмен на HAYES & Y, описва идеята зад последния видеоклип на бандата, който направи своята онлайн премиера преди броени минути.

"Dancefloor" вече е високо оценена от английските медии, получавайки множество ревюта и звучейки в над 20 радиостанции на Острова.  Екипът на видеото снима в продължение на 6 дни на различни локации в нощна София. Зад идеята на клипа стои пресъздаването на утопична картина, в която на фокус е яркият контраст между нежното и бруталното.

Песента е част от първото EP на бандата и е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Андриян Гентовски.

HAYES & Y дебютират в края на 2012 година, а към настоящия момент подготвят второто си EP, което ще бъде представено на българската и световна публика в началото на октомври.  Припомняме ви, че групата беше едно от най-споменаваните имена след SPIRIT of Burgas 2015, където пяха точно преди KASABIAN и пред повече от 10 000 души на главната сцена.

Ние от VIBES ги слушахме в Бургас и можем да заявим, че момчетата определено направиха силно впечатление. Нямаме никакво съмнение, че в следващите години ще се превърнат в голямо име на родната сцена.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар