Daddy's Girl: Зоуи Изабела Кравиц


Познавайки добре Лени Кравиц, никак не сме учудени, че от неговото семе може да се появи разкошно създание като Зоуи Кравиц. Която, впрочем, днес празнува и рожден ден. Happy birthday, Зоуи!

Зоуи Изабела Кравиц се ражда на 1 декември 1988 година в Лос Анджелис, Калифорния. Зоуи е плод на любовта между Лени Кравиц и актрисата Лиса Бонет, а в професионалния ѝ път вече личат изяви както в попрището на баща ѝ, така и в това на майка ѝ.

Можем обаче да кажем, че на този етап кариерата ѝ на актриса е далеч по-успешна от тази на певица, въпреки че Зоуи вече разполага с двe EP-та и един албум.

Първите филми в актьорската кариера на Зоуи са No Reservations (2007) и The Brave One (2007), като тя играе и Ейнджъл Салваторе в X-Men: First Class през 2011.

Зоуи Кравиц взима участие и в четвъртия сезон на хитовия сериал Californication, където играе рок певица, а през 2013 се снима в After Earth с Уил и Джейдън Смит. Особена популярност Зоуи добива и с ролята си на Кристина в поредицата "Дивергенти", а през 2015 се снима и в холивудския блокбъстър "Лудия Макс: Пътят на яростта".

За огромно съжаление на Зоуи, както и при всяко друго дете в подобно положение, Лени Кравиц и Лиса Бонет се развеждат през 1993 година - когато Зоуи е на едва петгодишна възраст. След известно време Зоуи се мести при Лени в Маями, където заживява, а с майка си прекарва лятото.

Песента "Flowers for Zoë" от втория албум на Лени Кравиц - Mama Said, е посветена именно на Зоуи, която по това време е тригодишна.

През 2011 година Зоуи Кравиц поддържаше романтични отношения с актьора Майкъл Фасбендър, който през тази година можем да гледаме в ролята на гениалния Стив Джобс.

Между 2011 и 2013 Зоуи излизаше и с друг актьор - Пен Баджли, с когото обаче също се раздели.

Младата мацка има не малко ангажименти и в ролята на модел, което е напълно разбираемо с оглед на прекрасната ѝ външност.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни