Едва ли на някой меломан е убегнала горещата новина за идването на господин Кравиц в България. И макар тази информация да циркулира в пространството от десетина дни и вече да не е новост, тя си остава гореща, защото няма как температурата да не се нажежи до червено, стане ли дума за сексапилния музикант.

Обявяван неведнъж за сексимвол и разтуптял не едно и две женски сърца, Лени Кравиц ще изнесе концерт пред родната публика на 4 май 2019 г. в „Арена Армеец“. Билетите са в продажба от 19 септември, като цените им варират между 60 и 140 лева.  Събитието е част от неговото турне „Rise Vibration“, с което представя новия си албум, носещ същото име.

Излязъл на 7 септември, това е единадесетият албум на певеца, от който парчето „Low“ вече набира скорост.

 

Интересен факт за тази тава е, че талантливият певец сам продуцира песните си и сам изпълнява всичко в тях – от китара, бас, барабани до пиано, клавишни и бонго.

С пускането на пазара на „Rise Vibration“ стартира третата част от турнето, в което именно е включена и София догодина. Това обаче няма да е първото посещение на Кравиц в България – преди близо единадесет години той пее на стадион „Академик“ в столицата, а през 2016 г. е тук по повод на фотоизложбата си от черно-бели фотографии „Flash“.

За вече повече от 25-годишната си кариера, Леонард Алберт Кравиц или както просто си го знаем - Лени Кравиц, има четири поредни награди „Грами“ и поставя рекорд за най-награждаван в категория „Най-добро мъжко вокално рок изпълнение“.

Роден е в Бруклин, Ню Йорк, на 26 май през 1964 г. в семейството на руски евреин и актриса от бахамски произход. Израства с музиката на величия като Майлс Дейвис и Ела Фицджералд, които са и лични приятели на родителите му. Отрано се научава да свири на пиано, китара и барабани, а през 1978 г. е приет да учи в музикална школа. През 1989 г. излиза първият му албум „Let Love Rule“, последван от  „Mama Said“ (1991) и  „Are You Gonna Go My Way“ (1993) с едноименните хитове от тях, като с последната тава придобива истинска световна слава.

Затова с голям кеф и удоволствие ще приветстваме звезда от неговия ранг отново на българска сцена, като ще очакваме с нетърпение освен песните от „Rise Vibration“, да изпълни и някои от любимите ни хитове. Ето и 5 от тях, които много ще се радваме да чуем:

"Are You Gonna Go My Way"

 

"It Ain't Over Til It's Over"

"Again"

"I Belong To You"

"Believe In Me"


Автор

Непоправим Мечтател и Романтик по Душа. Авантюрист и Нещотърсач. Защото, както казва Пипи, "светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери".

Напишете коментар