Неговото име е Себастиан Еразурис. Себастиан е рядко талантлив дизайнер, който е родом от Чили, но живее и твори в мегаполиса Ню Йорк.

Себастиан често получава комплименти за своята оригинална и провокативна работа в различни области и дисциплини. Израснал в Лондон, дизайнерът получава образованието си първо в Сантяго, а след това и в Ню Йорк, където остава да живее. И да създава красиви произведения на изкуството.

Пример за подобна работа е един от последните проекти на Себастиан Еразурис, който той е кръстил "функционални скулптури". Какво точно прави той? Дейността на дизайнера се състои в събирането на паднали и може би никому непотребни клони на дървета, който той в последствие превръща в не само красива, но и функционална мебел.

2

Самият той обяснява, че "целта на проекта е да покаже, че естествените форми, намерени сред природата, могат да диктуват голяма част от дизайна".

3

"Без значение, колко красиви или сложни са нашите дизайни, формите, намерени сред природата, са често много по-мистериозни или интригуващи", споделя също дизайнерът.

4

Насладете се на работата му. Впечатляваща е:

5

6

7

8

9

10

11

12

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар