Темата за Армагедон и края на дните винаги е вълнувала човечеството, още от най-древни времена до днес. Разликата е, че ако преди сто или двеста години Апокалипсисът е бил възможен единствено поради тежък удар с астероид, например, то сега достатъчно е някой луд да натисне едно червено копче, за да се стигне до натискане на още червени копчета в другия край на света, а след това... знаете какво. Тишина.

Сигурно сте попадали на различни ТВ предавания, в които можете да видите доста наплашени хора, готвещи се за края на дните, запасявайки се с различни хранителни продукти и строейки собствени бункери, където да изкарат предстоящата ядрена зима.

Оказва се, че ако имате желание да преживее Армагедон, потънали в лукс и разкош, който може да не сте виждали дори в настоящия си живот, то вече е възможно да го направите. Или всъщност - може би е не чак толкова възможно, имайки предвид, че ще ви бъдат нужни много, ама много пари, за да си запазите място в петзвездния бункер в Ротенщайн, Германия.

2235-990x1692

Както ще видите и сами, животът в Бункера на милионерите няма да е никак лош, дори и да става дума за евентуалния Апокалипсис и края на света такъв, какъвто го познаваме. Но и това е по-добре от нищо, нали?

3187-990x663

Бункерът в Ротенщайн е проектиран така, че да позволи охолен живот в разстояние на година, след което оцелелите от Апокалипсиса да излязат спокойно на повърхността. Или на каквото е останало от нея.

4

Бункерът в Ротенщайн може да побере до 34 богати семейства, които предварително са успели да си запазят място в него. Щастливци, бихме казали ние.

5

Луксозният бункер е оценен на сумата от 1 милиард долара, като съоръжението разполага с плувни басейни, фитнес зали и дори вградени кина, в които можете да изгледате някой друг филм, докато навън светът е потънал в хаос.

6

Прави впечатление, че е помислено и за маниаците на тема технологии, като налични в бункера ще бъдат всички чудеса на съвременната техника, като телевизори с голям екран, конзоли за видео игри, персонални компютри и т.н.

8

Кой не би поискал да поиграе малко Diablo, докато навън се изстрелват ядрени ракети една след друга?

9

Не можете да се разделите с домашния си любимец, дори когато започва краят на света? Не се притеснявайте, в бункера има и специално пригодени места за животни, което ще даде шанс дори на вашите кучета и котки да преживят Армагедон. За разлика от милиарди хора, които няма да имат този късмет.

10

А вие готови ли сте за края на света?

11

12

13

14

15

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар