Cyberpunk 2077 бе отложена за средата на септември


Една от най-очакваните игри на 2020 година Cyberpunk 2077 бе отложена с три месеца напред във времето. По план заглавието трябваше да се появи на пазара на 16 април, но от полското студио CD Projekt Red обявиха, че играта ще бъде пусната в продажба на 17 септември.

От студиото заявиха, че имат нужда от допълнително време, за да полират своя продукт и да го направят възможно най-добър. А както знаем от заглавия като The Witcher 3: Wild Hunt, CD Projekt Red определено знаят как да създават страхотни игри. Оттам заявиха, че и в момента Cyberpunk 2077 може да бъде играна, но има неща, които могат да бъдат усъвършенствани.


"Нощния град" е масивен - пълен с истории, съдържание и места за посещаване, но заради своята големина и сложност, ние се нуждаем от повече време, за да завършим тестовете, корекциите и полирането на играта. Искаме Cyberpunk 2077 да бъде нашето коронно постижение за тази генерация. Отлагането на премиерата ще ни даде няколко ценни месеца, в които да направим играта перфектна", заявяват Projekt Red в своето изявление до медии и фенове.

 

Смята се, че полското студио работи над Cyberpunk 2077 от 2013 година насам, но едва през миналата година те показаха реални геймплей кадри от заглавието. От всичко видяно досега, следва да очакваме едно грандиозно преживяване под знака на винаги вълнуващия киберпънк.

Изпълнителният директор на CD Projekt Red Адам Кичински призна, че най-вероятно дивелъпърите на студиото ще трябва да работят и извънредно, за да бъде проектът изцяло завършен в срок.

"Ще опитаме да ограничим извънредните часове колкото е възможно, но това е финалният етап", довери той.

Попитан, дали все пак може да определи конкретни причини, поради които се стига до отлагането на премиерата, Кочински посочи "технически корекции на бъгове" и "полиране" на играта. Той посочи, че "играта е толкова комплексна, че дори полирането ѝ е сериозна задача".

Сигурни сме, че отлагането на премиерата на Cyberpunk 2077 е решение, което в крайна сметка ще ни предостави възможно най-добрия вариант на играта. CD Projekt Red е студио, на което имаме пълно доверие, тъй че очакваме нещо наистина страхотно.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни