Изгледахте ли вече “Бързи и яростни: Хобс и Шоу”? Разочаровани ли сте, както повечето фенове на поредицата? Не се тревожете, защото “Бързи и яростни” 9 ще нахлуе с пълна газ в кината, а ние разполагаме с цялата важна информация за любимото ни семейство с бързите коли, солидните количества бира Corona и спасяването на света като едно.

Докъде стигнахме в поредицата?

През 2017 г. "Бързи и яростни 8: Fate of the Furious" бележи новата серия след основния франчайз и първата, която се състоя след смъртта на Пол Уокър през 2013 г. по време на почивката му от снимките.

На семейството бива нанесен неочакван удар, когато Дом (Вин Дизел) ги предава. Разкрива се, че той работи за кибертерорист на име Шифър (Чарлийз Терон), който е отвлякъл Елена (Елза Патаки) и нейния син, за който Дом скоро научава, че е негов. След като Шифър убива Елена, Шоу (Джейсън Стейтъм) спасява бебето. Това позволява на Дом да се събере отново с екипа си и да спре ядрената подводница. Всичко завършва с хубаво семейно барбекю на покрива в Ню Йорк, където господин Никой (Кърт Ръсел) съобщава, че Шифър за последно е видянa в Атина, a Шоу донася бебе Брайън на Дом и Лeти.

Кога и къде?

Първоначалната дата за премиера на "Бързи и яростни" 9 през април 2019 г., но бива изместена за 22 май 2020 г., за да се направи място за спиноф-а “Хобс и Шоу”. Известен със своите кадри из целия свят, филмът засега се снима предимно в Англия.

Вин Дизел
Титулярът Вин Дизел отново оглавява актьорския състав на лентата

Кой е режисьорът?

Джъстин Лин, който режисира четири поредни филма от поредицата, се връща зад камерата, докато Даниел Кейси поема сценария от сценариста ветеран на “Бързи и яростни” и  “Хобс и Шоу” Крис Морган.

Кой ще участва?

Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрес Гибсън, Джордана Брустър, Крис "Ludacris" Бриждес, Натали Емануел, Хелън Мирън и Чарлийз Терон се завръщат, а Фин Коул и кеч звездата Джон Сина са сред новодошлите. Наскоро Сина каза пред EW за кастинга си: "Давам на всеки, който е привързан към франчайза и който му се наслаждава, обещанието, че ще дам най-доброто от себе си".

Джон Сина
Кечистът Джон Сина е сред новите лица в поредицата

Тези дни стана ясно, че към филма се присъединява и един от най-добрите бойци в тежка категория на UFC Франсис Нгану.

А кой няма да участва?

Зает със заснемането и промотирането на “Хобс и Шоу”, Дуейн Джонсън казва, че той и Стейтъм няма да бъдат в деветата част на поредицата.

Дуейн Джонсън
Този път няма да видим Дуейн Джонсън във филма

Какво следва?

Франчайзът няма намерение да се бави със следващите си части. "Бързи и яростни" 10 вече e в процес на работа; “Хобс и Шоу” ще има още части; анимационен сериал е планиран за Netflix; и Дизел разкри, че се планира женски вариант на “Бързи и яростни”. И за всички фенове на Ludacris и Тайрис, Морган сподели пред EW, че имат идея за продължение с Тей и Роман.

Автор

По призвание: създател на полезно и креативно съдържание. По образование: културолог. По душа: любящ кучкар. Обичам хубавите дебели книги, ароматните крафт бири, някоя и друга нова игра.

Напишете коментар