Когато все още много младата Натали Емануел е одобрена за ролята на Мисандей в сериала на HBO Игра на тронове, надали самата тя предполага колко много ще се промени животът ѝ. Красивата къдрокоса британка пресъздава на малкия екран ролята на доверената преводачка на Денерис Таргариен, говореща цели 19 езика. С времето Мисандей се превръща в един от най-близките хора в обкръжението на Драконовата кралица, като дори започва да върти любов с един от нейните най-добри воини - Сив червей.

Натали Емануел

Подобно на редица други актьори, кариерата на Натали Емануел започва в театъра. В края на 90-те години тя получава първите си роли, още докато е малко дете. През 2006 година Натали дебютира на малкия екран, участвайки в сапунената опера Hollyoaks. Следват участия в други телевизионни продукции, преди да се стигне до филмовия ѝ дебют в лентата Twenty8k.

Натали Емануел

Както и може да се очаква, участието в "Игра на тронове" отваря още много врати пред божествената мулатка. За нея следват поддържащи роли в касови екшън продукции като "Лабиринтът" и "Бързи и яростни". Предполагаме, че е въпрос на време преди продуценти и режисьори да се решат да ѝ дадат и повече главни роли.

Натали Емануел

Екзотичната външност на Натали е продукт на нейния произход. Майка ѝ е наполовина доминиканка, докато баща ѝ е родом от малкия остров Сейнт Лусия. Нейните родители забелязват актьорските ѝ дадености още от ранна детска възраст, виждайки я да участва в училищните пиеси. В едно от интервютата си Натали казва: "Когато бях на 3 години, бях толкова драматична, че майка ми реши да насочи енергията ми по правилния начин. Тогава започнах да посещавам класове по актьорско майсторство, пеене и танци". Само на 10-годишна възраст, Натали вече играе в мюзикъл, посветен на "Цар Лъв".

Натали Емануел

Любопитен детайл около Натали е, че тя спазва стриктен хранителен режим и е отдаден веган. Като причина за това посочва изцяло здравословни причини, както и липса на доверие към хранителната индустрия. "Не вярвам на индустрията. Не им вярвам какво слагат в храната ни. Всичко това ме прави болна", споделя тя.

Натали Емануел

Актрисата признава, че още преди да се присъедини към "Игра на тронове", е била изключителен фен на шоуто. Дори си спомня, колко притеснена е била, когато е трябвало да снима за първи път. "Страхувах се, че ще получа паник атака. Стоях в ъгъла и си мислех - "О, Боже, това са Емилия и Джон Брадли-Уест - хората, от които бях обсебена".

Натали Емануел

Предизвикателствата, които "Игра на тронове" предлага на актьорите, не са никак малко. Натали си спомня първия път, когато ѝ казват, че тя трябва да се научи да язди кон. "Тогава се страхувах ужасяващо много от коне. Когато бях дете, бях ухапана от един. Когато ми казаха, че уроците ми по яздене започват следващата седмица, реакцията ме бе - "Извинявайте, какво?"

Натали Емануел

Един от най-отличителните аспекти от външността на Натали Емануел е нейната невероятна къдрава коса. В училище не ѝ позволявали да я пуска в пълния ѝ блясък, но сега тя се гордее с нея. "Мисля, че косата ми е първото нещо, което хората забелязват в мен. Това ме радва, защото в днешно време сме свикнали жените изправят косите си или да променят естествения им цвят".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар